"Tilmeld Sponser annonce på www.SkagenGuide.dk"
 Front page > Sightseeing >
Sightseeing
Den Tilsandede kirke
Kirken, hvis navn er Sct. Laurentii kirke, menes opført i sidste halvdel af 1300-tallet og var på den tid den største i vendsyssel. Sandflugten, som begyndte i det 16. århundrede, nåede kirken i slutningen af 1700-tallet. Menigheden måtte grave sig ind, når der var gudstjeneste. denne kamp varede til 1795 hvor kirken efter kongelig ordre blev nedlagt. Kun tårnet står tilbage som synligt minde. I 1994 blev der foretaget undersøgelser omkring kirken, som har fastslået kirkens omfang. Røde pæle i terrænet markerer i dag kirkeskibets og sakristiets placering og udstrækning. Ligesom faskiner markerer kendte dele af den gamle kirkegårdsmur.

Se Kulturarvestyrelsens hjemmeside om Den Tilsandede kirke Map Website

Sandormen


Kør med Sandormen ud til Grenens spids - en spændende, oplevelsesrig og inspirerende tur, hvor du kan få information om kystliniens forandring og naturens mangfoldigheder.


Ørnereservatet


Oplev verdens største ørne blive fodret og udfolde sig frit over toppen af Danmark! Se den majestætiske ørn i øjnene og mærk vingesuset tæt over dig - også den lynhurtige vandrefalk vil vise sin flyvekunst. Hør om falkejagten, en jagtform hvor man er tættest på naturen, og se træningen af rovfuglene på Ørnereservatet.


Copyright © 2004 S. Andersen skagenguide@skagenguide.dk All rights reserved.